Konesaumakatot

Käytämme konesaumakattojen tiivistämiseen Enkopur-tekniikkaa, joka on suunniteltu pidentämään vesikatteen elinkaarta. Tuotteen avulla voidaan tarjota niin vanhoille kuin uudellekin katolle huomattavasti pidempi elinikä uusimatta katetta kokonaisuudessaan, mutta korjaamalla vahingoittuneet ja riskialttiit alueet. Uusissa ja vanhemmissa katoissa alueet, joissa vesi makaa loivat lappeet, jiirit, vaakasaumat ja muut läpiviennit.

Enkopur on yksikomponenttinen, elastinen, vesihöyryä läpäisevä ja säänkestävä polyuretaanipohjainen tiivistyspinnoite kaikille kattopinnoille. Enkopur antaa pysyvän suojan mm. saumoille, läpivienneille, kouruille sekä akuuteille vuotokohdille. Käsitelty pinta kestää niin sadetta, auringon paahdetta, pakkasta kuin lumitöitäkin. CE- sertifikaatin mukainen elinikä on jopa 25 vuotta. 

Kun olemme miettineet eri tahojen kuten suunnittelutoimistojen ym. kanssa vesikattojen vaihtamista uuteen on tullut vastaan se tosiasia, että yleensä vesikaton pellit ovat paksua ja vahvaa vanhan ajan hyvää peltiä, jossa ruostevauriotkin ovat lähinnä pintaruostetta. Tälläista hyvää katemateriaalia on turhaa ja kallista lähteä vaihtamaan, kun ongelmat ovat saumoissa ja läpivienneissä.

Kysy lisää!